Werken bij ons

Ons topteam groeit en bloeit net als onze clientèle. Onze actuele vacatures vind je hier. Vind je geen actuele vacatures op onze pagina “vacatures”, en je zou het wel leuk vinden om bij ons te werken, loop dan gerust even binnen om te informeren naar mogelijkheden of stuur een open sollicitatie naar venlo@helemaaljij.com.

Helemaal JIJ voelt zich maatschappelijk betrokken. Jaarlijks reserveren we één werkplek met loopbaanbegeleiding voor een statushouder, re-integratie kandidaat of student.

Tien voor Taal

Het contact met statushouders loopt via de gemeente. We helpen enthousiaste nieuwe Nederlanders die verstand hebben van kleding en mode, hun Nederlands op te waarderen. Door interactie met klanten in onze drukbezochte winkel leer je de taal vlotter begrijpen en durf je je gemakkelijker in het Nederlands te uiten.

Stage

Op zoek naar een stageplek? Ben je bezig met een modeopleiding of een (mbo niveau 3 of 4) opleiding in de detailhandel? Als jij supergemotiveerd bent, ondersteunen en begeleiden wij je graag op weg naar jouw droomberoep. Zelfs aan een zeer talentvolle BOL’er valt wellicht een mouw aan te passen.

Re-integratietraject

In samenwerking met het UWV bieden we de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Als jij gedreven en gepassioneerd bent om het modevak te leren, zijn we graag jouw inspiratiebron. Toon je drive om je te ontwikkelen tot een heuse fashionista.

Ontwerper in de dop

Onze klanten houden van kunstige en originele accessoires zoals sjaals, tassen, sieraden, hoeden, handschoenen, sleutelhangers en noem maar op, waar er slechts eentje van bestaat. Voor creatieve en eigenwijze unica die passen binnen ons duurzame modeconcept maken we graag plek. Show je artisticiteit bij ons.