Jouw inbreng

Helemaal JIJ brengt vraag en aanbod in de winkel samen. Door jouw inbreng verdien je een mooi bedrag waar je (bij ons) weer iets nieuws voor kunt aanschaffen. Jouw duurzame gedrag helpt (on)bewust mee aan een betere wereld en het is lief voor je portemonnee. Kleding, tassen en schoenen breng je in op basis van consignatie: van al jouw verkochte items ontvang je 40% van de verkoopprijs.

Modecode

Helemaal JIJ verkoopt dameskleding in de maten petit tot en met curve en is er voor alle leeftijdscategorieën. We gaan, net als jij, met de mode mee en hanteren duidelijk kwaliteitsnormen. Alle items in onze modewinkel zijn actueel en passen in het huidige modebeeld. Preloved fashion items voldoen aan onze strenge kwaliteitsnorm: vlekkeloos en schoon, zonder gebreken. Dus niet van nieuw te onderscheiden. Het is niet zonder reden dat klanten regelmatig positief verrast zijn, wanneer ze horen dat ze een preloved fashion item in handen hebben.

Kostuumdrama

Een uitpuilende kledingkast en niets om aan te trekken. Herkenbaar? Elke morgen wordt je geconfronteerd met weinig tot niet gedragen kleding. Omdat je je er niet prettig invoelt, door gejojo met je gewicht of omdat je uitgekeken bent op een bepaalde kleur. Ongedragen wegdoen, geeft je een schuldgevoel.

Draai het om en lever het in bij Helemaal JIJ. Ga voor dat goede gevoel en gun je kleding een tweede leven. Die ene miskoop die je bij elke aanblik weer een rotgevoel bezorgt, kan iemand anders’ lievelingsstuk worden.

Selecteren doe je zo:

Het gevarieerde aanbod dat we dagelijks binnenkrijgen, is altijd weer een plezierige verrassing. We kijken uit naar jouw mooiste items. Lees voordat je jouw garderobe onder de loep neemt de volgende aandachtspunten door:

  • selecteer met een kritische blik items die passen in dit seizoen
  • items zien eruit als nieuw en zijn niet ouder dan twee jaar
  • lever schone kleding gestreken en netjes opgevouwen in een tas aan
  • schoenen zijn vanbinnen en vanbuiten gepoetst. Laat schoenendozen thuis
  • tassen zijn aan de buiten- en binnenkant schoon en onbeschadigd
  • stop kleding en schoenen separaat in een stevige tas; geen afvalzak of doos
  • schrijf jouw naam,  telefoonnummer en eventueel klantnummer op een briefje en doe die in elke tas
  • je hoeft geen afspraak te maken. Je kunt bij ons binnenlopen tijdens openingstijden

De tweede ronde

Bij Helemaal JIJ ben je een graag geziene shopper en inbrenger. Bij ons koop en verkoop je jouw merkkleding, schoenen en tassen. Een spaarzaam gedragen gelegenheidsoutfit en modieuze kleding die eruitziet als nieuw kunnen een tweede ronde mee. Jouw kledingkast opruimen was nog nooit zo winstgevend. Verkochte items leveren je 40% van de opbrengst op. Mooi meegenomen!