lijn icoon voor voorstellen 14485611 Vectorkunst bij Vecteezy

Even voorstellen

Even Voorstellen

Lenny Fleuren

Mode is mijn passie en ik geloof in de overtuiging dat iets samendoen je sterk maakt. Van nature ben ik iemand die anderen graag vooruit helpt en in hun kracht zet. Dit is de inspiratiebron voor Helemaal JIJ.

Er is een groot aanbod in kleding, schoenen en accessoires; er zijn heel veel verschillende stijlen op de markt. Voor mij betekende dit een ontdekkingsreis in hetgeen het beste bij mij past. Gedurende mijn leven zijn er best veel switches geweest in waar ik me comfortabel in voelde. Inmiddels ben ik de 50 gepasseerd. Ik hou nog steeds van diverse stijltjes, maar ik weet nu beter wat bij me hoort. Er is balans en ik draag mijn favoriete stijlen afhankelijk van de gelegenheid. Als ik me vertrouwd voel met wat ik aan heb, dan sta ik meer in mijn kracht. En die dynamiek gun ik iedereen.

Voordat ik ondernemer werd stond ik in de weekenden veel op markten met tweedehands kleding. Toen stond duurzaamheid nog niet centraal. Nu is het niet meer weg te denken in ons bestaan. Je bent trendy als je erover nadenkt en wordt geprezen als je recycled.

Even voorstellen Lenny

Het is alweer enkele jaren geleden dat ik mijn baan bij Justitie verruilde voor het runnen van een eigen modezaak in tweedehands kleding in Nijmegen en sinds anno 2021 ben ik verknocht aan Venlo. Het mooie pand aan de Kwartelenmarkt 7 stond al even leeg. Ik maakte er een hippe modezaak van waar iedereen voor een fractie van de nieuwwaarde mooie tweedehands kleding kan kopen en geld kan verdienen met de verkoop van eigen kleding die niet meer wordt gedragen. Alleen het prijskaartje doet vermoeden dat het tweedehands is. Op deze site lees je er alles over. En er is meer …

Heel enthousiast ben ik over mijn eigen modelabel, voor de vrouw die zich graag onderscheidt. Dat heb ik altijd al eens willen doen en in 2021 heb ik er een start mee gemaakt. Kleinschalig, maar ik krijg er veel energie van. Dat proces is best spannend. Al ruim van tevoren moet er worden nagedacht over nieuwe ontwerpen.

Wat er nog op mijn verlanglijstje staat is om kleding te ontwerpen voor mensen die afwijken van de standaard. Zo is mijn moeder klein van stuk. Zij heeft altijd al moeite gehad met het vinden van een jurk die bij haar lengte past. Speciaal voor de kleinere vrouw – en ook als ode aan mijn moeder – zou ik graag, samen met ervaringsdeskundigen, de ideale jurk(en) maken voor deze doelgroep.

Van nature ben ik heel creatief. Dat zie je terug in heel veel dingen. Maar toen ik meer vrije tijd had, nog veel meer.

Er zijn ongetwijfeld kunstzinnige mensen die hele mooie mode en accessoires maken (van duurzame materialen) die het lastig vinden om het op de markt te brengen.  Ik kom graag met hen in contact om te bezien of ik hen podium kan bieden. Want hoe mooi zou het zijn als zowel de ontwerper als de drager hiermee in haar/zijn kracht komt?

Maatschappelijk betrokken zijn past ook bij mij. Niet verkochte kleding schenk ik aan organisaties die ervoor zorgen dat het alsnog goed terecht komt; mits de klant dat wenst. Mijn expertise om mensen vooruit te helpen zet ik graag in voor stagiaires met een opleiding in de detailhandel niveau 3 of 4 en voor statushouders die de taal willen leren.

Mijn karakter typeert zich als spontaan en toegankelijk. Graag begeef ik me onder gelijkgestemden. Ik hoop dat deze eigenschappen worden opgemerkt in mijn winkel. Ik word blij als klanten zich goed voelen bij Helemaal JIJ.   

Graag tot ziens in de winkel.

Lieve groeten,

Lenny Fleuren