lijn icoon voor voorstellen 14485611 Vectorkunst bij Vecteezy

Even voorstellen

Even Voorstellen

Wie zijn WIJ

kledingrek

Astrid

Ik ben een doorwerker, een bezige bij. Kalm en rustig en altijd in om mijn zus Lenny, eigenaresse van Helemaal JIJ, te helpen waar ik kan.

Mijn talenten

Het overzicht behouden wat er ook gebeurt, is een eigenschap waar ik in de winkel veel aan heb. Klanten complimenteren me daar vaak mee.

Mijn favoriete winkelbezigheden

De afwisseling trekt me erg aan. Helemaal JIJ is een levendige winkel, er is continu iets te doen: van kleding prijzen, de winkel restylen, klanten helpen tot de werkzaamheden achter de schermen.

Mijn meest memorabele klantervaringen

Door mijn kappersbagage en mijn ervaring in de modebranche kan ik klanten regelmatig van tips voorzien die voor mij vanzelfsprekend zijn, maar die voor specifieke klantvragen vaak de oplossing bieden.

Mijn kledingkast

Mijn kledingkast, zeg maar walk-in-closet, puilt uit; ik heb een schoenen- en tassentic. Mijn man zegt meer dan eens: ‘Je kan zelf een winkel beginnen.’ Maar al mijn overbodige spullen verkoop ik nu natuurlijk bij Helemaal JIJ. Doordat ik zoveel dagen tussen de prachtige preloved fashion sta, is het logisch dat er geregeld iets aan mijn vingers blijft plakken.

Ingrid

Ik ben het type dat helemaal past bij Helemaal JIJ: ‘Pluk de dag’ dat gevoel kreeg ik toen ik voor het eerst als klant de winkel binnenstapte en gelukkig was het wederzijds. Ik ben heel enthousiast dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Mijn talenten

Klanten vinden het leuk om samen met mij te zoeken naar die ene leuke jurk of fijne jas, omdat ik goed op de hoogte ben van onze wisselende collectie. Ik ben servicegericht, heb humor en ben altijd vrolijk.

Mijn favoriete bezigheden bij Helemaal JIJ

Ingebrachte kleding uitpakken, voelt elke keer bijna als Sinterklaas. ‘Wat zit er in de tas’ is steevast een mooie verrassing. Van mijn eerste winkelbezoek bij Helemaal JIJ werd ik heel vrolijk. Al mijn spulletjes werden ingenomen en ik was meteen fan van het concept.

Mijn meest memorabele klantervaringen

De complimenten van klanten over de mooie schone, nette winkel, de gewaardeerde hulp bij het uitzoeken van kleding en de fijne sfeer in de winkel maken dat ik er met veel plezier werk

Mijn kledingkast

Kleding, tasjes en schoenen heb ik eigenlijk meer dan genoeg, maar ik wil zoals veel vrouwen toch graag eens veranderen en variëren. Vaak is de kleding nog te mooi om weg te doen. Iemand anders er blij mee maken of ruilen is dan een mooie gedachte en dat kan met het concept van Helemaal JIJ. Mooie preloved items verdienen gewoon een tweede leven plus een drager die daar ook heel blij van wordt.

tweedehands mode
preloved fashion

Marly

Over wat voor type ik ben, kunnen we kort zijn: ik ben een aanpakker, een levensgenieter en altijd relaxed.

Mijn talenten

Ik ben een geboren modeverkoopster. Ik ben een gelukkig mens, want ik heb van meet af aan van mijn modehobby mijn beroep weten te maken. Ik ben geboren in Australië en weet moeiteloos comfort en cool te mixen.

Mijn favoriete winkelbezigheden

Verkopen is echt mijn ding. Het klantcontact, een gezellig praatje maken, sfeer creëren, iemand in de mood brengen. Ik dans graag met klanten als ze daarvoor in zijn.

Mijn meest memorabele klantervaringen

Het is fantastisch als een klant uit haar comfortzone stapt en de voorgestelde outfit die tegenovergesteld is aan wat ze normaal draagt, aan probeert. En dat ze dat dan stralend overneemt. Er was een dame van middelbare leeftijd die haar nieuwe kleren meteen aan wilde houden, zo dolblij was ze met haar nieuwe IK.

Mijn kledingkast

Onmisbaar in mijn garderobe zijn fleurige sjaals, omslagdoeken en stola’s, lange rokken en jurken, sprankelende kleurtjes en bijpassende accessoires.

Floortje

Ik ben een spontane meid die mega veel van fashion en kleding houdt. Dat gevoel van mooi gekleed voor de dag komen, wil ik graag overbrengen op onze klanten. Leuke gesprekken aangaan en hen helpen hun eigen stijl te ontdekken. Heel tof dat ik me bij Helemaal JIJ kan ontplooien en kan bijleren in het fashion vak.

Mijn talenten

Ik hou ervan om te ontdekken waar klanten naar op zoek zijn. Met mijn vakkennis kan ik hierop inspelen en zo tot een benijdenswaardige outfit komen die perfect past bij de klant. Ik werk alleen op zaterdag omdat ik doordeweeks naar school ga waardoor de collectie voor mij iedere week weer ontdekken is.

Mijn favoriete winkelbezigheden

Styling staat bovenaan. Klanten inspireren door te laten zien hoe je kledingstijlen mixt, duurdere items met goedkope combineert en nieuw met vintage koppelt.

Mijn meest memorabele klantervaring

Het is superleuk als mensen aan de kassa komen en mijn outfit zien en zeggen dat ze zoiets ook willen, of mijn stijl tof vinden. Als ze dan ook nog vragen of ik ze wil adviseren, kun je me niet blijer maken. Of toch: als een klant blij met haar nieuwe unieke aanwinst de deur uitgaat, maakt dat mijn dag echt goed.

Mijn kledingkast

Ik zal nooit klaar zijn met shoppen ook al zegt mijn overvolle kast van wel. Ik hecht heel veel waarde aan mijn kleding. Mijn veelvuldig wisselende outfits laten zien wie ik ben. Ik ga vaak voor girly & chic: zoals een klassieke pantalon met een gedurfdere top. Wat kleur betreft, kies ik voor beige en neutrale tinten, wel met metallic en gouden accenten of ruffles. Als (jonge) vrouw mag je best opvallen door je kledingstijl.

modewinkel helemaaljij

Rhama

Ik houd van het leven en durf te leven: het leven is er om gevierd te worden. Ongeacht welke situatie je doormaakt, probeer positief te blijven. Ik (van origine Palestijn) had met mijn familie een gelukkige jeugd in Moskou. Deze levendige, historische en artistieke stad heeft nog steeds een enorme invloed op mij.

Mijn talenten

Mijn talenknobbel komt me goed van pas in de winkel waar we veel nationaliteiten mogen ontvangen. Verder heb ik een uitstekend aanpassingsvermogen en ben ik een vlugge leerling.

Mijn favoriete winkelbezigheden

Ik heb het geluk ideeën te kunnen ontwikkelen en mijn werkomgeving daarmee op te waarderen. Behulpzaam als ik ben, stel ik mensen rondom mij heen graag op hun gemak. Samen groeien en bloeien maakt happy.

Mijn meest memorabele klantervaring

Ik koos de, in mijn ogen, perfecte jurk uit voor een Duitse klant. Zij zag er in eerste instantie helemaal niets in. Ik zal nooit vergeten toen ze uit de paskamer kwam en iedereen haar bewonderde. Ze straalde van top tot teen.

Mijn kledingkast

Mijn kledingkast is mijn therapeut. Mijn vrijetijdsbesteding is heel uiteenlopend: van hiking tot toeren met mijn auto, van mediteren tot reizen. Mijn kledingcollectie is berekend op elke gelegenheid en op elke mood en daarom breed gesorteerd van: prêt-à-porter, artistiek, bohemien, chic en smart casual.