Nieuws- en Persberichten

venlo nieuws

10-3-2022
Lancering eigen modelijn


IK modelijn

Ik heb er lang van gedroomd en nu wordt het werkelijkheid. Op 3 april lanceer ik mijn eigen modelijn, genaamd “IK”. In mijn winkel Helemaal JIJ, waar vooral de beste preloved kleding op basis van consignatie wordt verkocht, organiseren we die dag om 14.00 en 15.00 uur een modeshow. Hierin laten we zien dat tweedehands kleding bijzonder hip kan zijn en tonen we de collectie “IK’.

Door Lenny Fleuren


3-3-2022
Inzamelpunt in centrum Venlo “Geef voor Oekraïne”

Oekraïne

Ani van Boetiek
Ani en Miriam van Klein Duumpke hebben beiden familie- en/of kennissen in Oekraïne die nu
zijn ondergedoken en vrezen voor hun leven. Zij staan in nauw contact met hun dierbaren en horen hoe
schrijnend de situatie is. Samen met Jolanda van Joly Fashion en Lenny van Helemaal JIJ slaan zij hun handen
in één. Zij vertellen: “Het voelt alsof we al deel uitmaken van deze oorlog, dit zijn onze “buren”. Alle scenario’s
passeren de revue in onze mind. We vinden het onbegrijpelijk dat dit anno 2022 nog gebeurt in Europa. Om nog
maar te zwijgen over de motivatie die er aan ten grondslag ligt. Dagelijks bidden wij dat het stopt. De mensen in
Oekraïne hebben dringend hulp nodig en samen spreken wij de inwoners van Venlo en omstreken aan om te
helpen”.

9-1-2022
Niet essentiële winkels bestaan niet WIJ ondernemers wel!

ondernemers

Lenny Fleuren van Helemaal JIJ vertelt. Feitelijk bestaan niet essentiële winkels helemaal niet. Ze worden gerund door mensen die- net zoals iedereen- hard werken en een inkomen nodig hebben om (inmiddels) te kunnen (over)leven. Het wordt tijd dat WIJ een gezicht krijgen, in de hoop dat het iemand boeit, want het is écht nodig dat er een ommekeer komt in het beleid waarmee de pandemie wordt aangepakt. Wij zijn er klaar voor om consumenten veilig te kunnen laten winkelen. Toch houdt zij er rekening mee dat haar winkel ook in januari nog niet open mag. Ik heb twee maanden geïnvesteerd in de opbouw van mijn winkel, met een maatschappelijk karakter notabene omdat ik me graag inzet voor de samenleving. Mijn eerste huurtermijn nog maar net voldaan. De factuur voor februari is al binnen en daar staat vooralsnog zero omzet tegenover. Ik kan niet beschrijven hoe dat voelt, maar stel je eens voor dat je in loondienst bent en jouw salaris wordt gehalveerd of valt helemaal weg en alle kosten lopen door.

Door Lenny Fleuren


30-12-2021
IK geloof niet in mode, wel in de kracht van een eigen stijl

Helemaal JIJ

Door de jaren heen is de manier waarop we over mode en kleding nadenken aan het veranderen. Al ruim 15 jaar geleden verkocht ik wel eens mijn eigen kleding. Met een wagen vol kledingrekken en wat attributen, een partytent en mijn mooiste items die ik zelf niet meer aandeed, vertrok ik in alle vroegte naar een tweedehands markt ergens in het land. Ik stalde alles netjes uit en zorgde ervoor dat mijn “winkeltje” er tiptop uitzag. Van tevoren had ik alles geprijsd en er was zelfs een paskamer met een enorme spiegel. Het zijn herinneringen waar ik met een glimlach aan terugdenk, want ik had het druk en verkocht heel veel, maar er heerste ook taboe.

Door Lenny Fleuren

27-12-2021
Opening Helemaal JIJ door lockdown uitgesteld

Opening

Ruim twee maanden is er geklust om het pand aan de Kwartelenmarkt 7 om te bouwen tot een hippe ambiance  waar Helemaal JIJ vraag en aanbod samenbrengt van mooie tweedehands kwaliteitskleding. Op 27 december zou de opening zijn.  Uitnodigingen waren verstuurd en alles was al tot in de puntjes geregeld. De start van dit duurzame concept in hartje Venlo moet door de aangekondigde lockdown worden uitgesteld.

Door Lenny Fleuren