Even Voorstellen

Even voorstellen Colette

Colette

Hoi, Mijn naam is Colette en ik kom het team van Helemaal JIJ versterken.

Mijn stijl is vooral kleurrijk. Kleurcombinaties mogen soms een beetje schuren, dat prikkelt de mens. Ik hou er van de dingen net een beetje anders te doen. Toch kan ik heel goed aanvoelen wat voor een ander belangrijk is.

Ik ben 30 jaar in de fashion werkzaam. Styling is mijn passie; ik doe dat op gevoel. Ik heb mij verdiept in de kracht van kleur, dat is echte magie. Het heeft mij letterlijk in beweging gebracht. Mijn advies: als je je voelt aangetrokken tot een kleur uit het niets, volg dan dat gevoel. Je hebt het waarschijnlijk nodig op dat moment; het zal je mooie dingen brengen.

Toen ik voorbij Helmaal JIJ liep dacht ik: “hier wil ik werken”. Een bijdrage leveren aan een andere wereld. Een stukje bewuster zijn van waarom we dingen in het leven doen.

Ook jij kan hier aan bijdragen. Kopen bij Helemaal JIJ is duurzaam en betaalbaar. Ook dat vind ik belangrijk. Zo kan iedereen zich goed voelen in een leuke outfit.

Met het inbrengen van je eigen kleding kun je ook nog wat verdienen. Ik bracht mijn kleding een maand geleden en was blij verrast met hoeveel er nu al van is verkocht. 🤩

Kom eens een kijkje nemen.
Ik laat je graag kennis maken met ons concept. Helemaal JIJ past ook bij JOU.

Lieve groet, Colette